Consultations available by video and phone with electronic signatures.

Romanian

REVIZUIT ELIBERAT si RECLADIT

Romania-flag-consumer-proposal-bankruptcy-afarber

La A.Farber, scopul nostru principal este sa va eliberam de datoriile coplesitoare. Poate aveti imprumuturi acumulate in timp, dobinda la ele sa fie ridicata si reusiti sa restituiti doar minimum de plata de la o luna la alta; si cu toate eforturile si bunele intentii, in timp, va gasiti in pozitia ca aceste imprumuturi cresc. Asta se poate intimpla din numeroase cauze: problem bugetare, boala in familie, ati pierdut locul de munca sau divort in familie, sa enumeram doar citeva.

In present , exista diferite programe regulate de legislatura canadiana; cele mai frecvent folosite sint ‘Consumer Proposal’ si ‘Bancrupt’ (faliment financiar). Fiecare din acestea este recomandata in functie de circumstantele individuale a fiecarei persioane.

Noi, la A. Farber, am ajutat Canadienii cu astfel de probleme, de peste 30 de ani si avem 33 de locatii ca sa va putem servi. Profesionistii nostrii sint licentiati si autorizati de Guvernul Canadian si cu cei peste 30 de ani de experienta puteti sa fiti siguri ca va aflati in miini bune.

Pentru numeroase persoane, o discutie pe tema datoriilor acumulate este foarte dificila, personala si citeodata greu de abordat cu membrii familiei. De aceea, profesionistii nostril inteleg stresul emotional prin care treceti si sunt pregatiti sa va asiste cu cea mai mare intelegere si discretie. Si cea mai buna veste din partea noastra este ca prima intilnire este gratuita.

Pe decursul acestei prime intilniri, noi vom studia situatia personala a fiecarui individual, va vom recomanda o solutie ca sa va scapati de povara grea a datoriilor si va vom ghida pe tor parcursul perioadei acesteia.
Va rog contactati-ne azi si veti fi curind eliberat de datorii, incredibil dar adevarat!

  • Aveti sansa sa fiti ghidat de o persoana de incredere, cu pregatire adecvata
  • Avem peste 35 de ani de experienta
  • Peste 50,000 de client satisfacuti
  • Consolidare de imprumuturi